Ondernemen en werken

In de eerste plaats is de dienst ondernemen en werken het aanspreekpunt voor de ondernemers in de gemeente. De medewerker beantwoordt vragen van ondernemers, wijst ze op een correcte manier door naar de juiste gemeentelijke dienst of externe organisaties en vaak volgt hij ook de vragen van de ondernemers op.

De medewerker van deze dienst heeft ook de rol van ‘communicatieambtenaar voor de ondernemers’ en informeert over alle zaken die relevant zijn voor de ondernemers. In de eerste plaats over de typisch economische aspecten, maar ook wanneer er nieuws is van andere diensten, bv. mobiliteit, openbare werken, milieu… dat voor de ondernemers van belang is.

Bovendien is de dienst aanwezig bij de ‘Adviesraad lokale economie’ om op de hoogte te blijven van wat er bij de ondernemers leeft. Samen met de schepen bevoegd voor lokale economie, de collega’s van andere gemeentelijke diensten en de ondernemers zelf werkt de dienst ondernemen en werken aan de economische doelstellingen van de gemeente.

A tot Z

Openingsuren en contact

adres
Dr. H. Folletlaan 28
1780 Wemmel
tel.
02/462.12.30
e-mail
lokale.economie@wemmel.be