Dit nieuwsbericht is niet actueel!

Infomoment Cambio autodelen

Inwoners van Wemmel die gebruik willen maken van autodelen, kunnen voortaan terecht bij het ophaalpunt aan de Maalbeeklaan. Daarom organiseert Cambio op donderdag 23 november een gratis infosessie.

Hoe werkt het?

Als gebruiker kan je een auto reserveren via de CambioApp, via de website of telefonisch. De auto kan zowel voor korte tijd (een uur) als een langere periode (een dag, een week of langer) ontleend worden. Je haalt de wagen af aan de Maalbeeklaan en brengt hem daar op het einde van de rit ook terug. Afhalen en terugbrengen kan de klok rond, zeven dagen per week. Om de wagen te openen, hoef je alleen maar de CambioApp te gebruiken.

Proefaanbod

Gebruikers betalen een beperkt maandelijks abonnement en betalen verder enkel in functie van hun gebruik. Alle kosten zitten in de prijs inbegrepen (verzekering, brandstof …), waardoor vaste kosten die vaak hoog oplopen helemaal wegvallen.

Het lokaal bestuur Wemmel en Cambio slaan de handen in elkaar en bieden de Wemmelaars de mogelijkheid om te starten met een proefaanbod. Dankzij dit proefaanbod vallen de instapkosten weg en kan het systeem erg makkelijk worden uitgetest.

Is autodelen voor jou een logsiche keuze? Registreer je vandaag nog met de kortingscode wemmeldeelt23. (De code is geldig t.e.m. 15 december 2023)

Infomoment

Op donderdag 23 november 2023 houdt Cambio om 19u30 een gratis infomoment. De infosessie vindt plaats in de refter van GBS De Wondertuin (J. Vanden Broeckstraat 25, Wemmel). Tijdens deze infosessie leer je van A tot Z hoe Cambio werkt. Na de presentatie is er voldoende tijd voor vragen en een demonstratie. Inschrijven verplicht op cambio.be/wemmel.

Gepubliceerd op ma 13 november 2023

Openingsuren en contact

Dienst patrimonium & mobiliteit

adres
J. Vanden Broeckstraat 25
1780 Wemmel
tel.
02/462.11.20
e-mail
patmob@wemmel.be

Lees meer artikels over