Dit nieuwsbericht is niet actueel!

Diensten voortaan onder één dak op de vernieuwde Campus W

Zag je het nieuwe gebouw al in het park van de Residentie Geurts? In dit centrale gebouw kan je vanaf maart terecht voor heel wat diensten van de gemeente en het OCMW. Zo wil het lokaal bestuur dichter bij haar inwoners staan met een toegankelijkere dienstverlening.

Centrale dienstverlening

Het lokaal bestuur wil de dienstverlening nog verbeteren door de meeste publieksgerichte diensten te centraliseren op Campus W. Zo kan je geholpen worden in hetzelfde gebouw en hoef je je minder te verplaatsen in onze gemeente.

Op Campus W vind je reeds de bibliotheek, het kinderdagverblijf en de cafetaria (foyer). Ook de seniorenflats van de Residentie Geurts en het restaurant  zijn al te vinden op deze plek.

Enkel voor de dienst Omgeving (Ruimtelijke Ordening en Milieu), de dienst Financiën en de dienst Lokale Economie word je geholpen in het gemeentehuis van Wemmel.

Welke diensten verhuizen in maart?

De Dienst Burgerzaken, de Dienst Vrije Tijd en Welzijn, de Sociale Dienst van het OCMW, het Lokaal dienstencentrum en het consultatiebureau van Kind en Gezin zullen voortaan hun burelen hebben in het nieuwe gebouw of in de gerenoveerde delen van het bestaande gebouw.

Moderne dienstverlening

De diensten van Campus W werken op afspraak. Via de gemeentelijke website of het algemene nummer boek je makkelijk een afspraak in. Bovendien passen we ook de openingsuren aan, zodat we je nog beter kunnen helpen.

Save the date

Binnenkort openen we de nieuwe Campus W op een feestelijke manier. We heten je van harte welkom op zaterdag 6 mei 2023. Alle praktische informatie zal binnenkort terug te vinden zijn op de website. 

Gepubliceerd op wo 01 maart 2023

Openingsuren en contact

Burgerzaken

adres
J. De Ridderlaan 49
1780 Wemmel
tel.
02/462.10.20
e-mail
bevolking@wemmel.be