Dit nieuwsbericht is niet actueel!

Bewegen op verwijzing

Een nieuw jaar, nieuwe voornemens? Het programma 'Bewegen op verwijzing' helpt je om meer te bewegen op je eigen tempo.

ln onze drukke maatschappij is het niet altijd makkelijk om goede voornemens zoals ‘meer bewegen' waar te maken. Nochtans kan je met enkele wijzigingen in je dagschema of gewoonten een dagelijkse portie beweging introduceren.

Meer bewegen wordt gemakkelijker met de hulp van een beweegcoach. Realistische en haalbare kleine stapjes leiden je naar een beter en gezonder 2023. Je komt af en toe samen met de beweegcoach en bekijkt hoe je op jouw maat én op jouw tempo tot meer bewegen kan komen. Is er ruimte voor beweging bij je thuis, in je vrije tijd of misschien net wanneer je aan het werk bent? Samen met de beweegcoach overloop je de mogelijkheden. Je hoeft ook echt geen topsporter te worden om je beter in je vel te voelen.

Hoe?

De eerste stap is in elk geval eenvoudig, praat erover met je huisarts. Want alleen via doorverwijzing kan je beroep doen op de beweegcoach van Wemmel. De coaching kan zowel individueel als in groep gebeuren. 

Betaling?

Individueel heb je recht op maximaal 7 uur begeleiding, in groep op maximaal 2 uur. Je betaalt ook een kleine persoonlijke bijdrage die varieert naar gelang je persoonlijke situatie (5 euro (individueel) en 1 euro (groep)). Heb je recht op verhoogde tegemoetkoming? Dan betaal je  1 euro (individueel) en 0,5 euro (groep).

Nood aan meer informatie? Neem dan contact op met Bert Leo (beweegcoach) via mail (Bert.leo@bewegenopverwijzing.be) of telefonisch (0477/91.30.67). 

Gepubliceerd op wo 01 februari 2023

Openingsuren en contact

Dienst vrije tijd & welzijn

adres
J. De Ridderlaan 49
1780 Wemmel
tel.
02/462.10.50
e-mail
vtw@wemmel.be