Dit nieuwsbericht is niet actueel!

Wemmelse artsen treden toe tot de Huisartsenwachtpost Noord West Brabant

Vanaf 1/1/2023 kunnen patiënten uit Wemmel terecht bij de Huisartsenwachtpost Noord-West-Brabant te Merchtem voor dringende medische hulp tijdens het weekend.

De Huisartsenwachtpost Noord-West-Brabant werd 5 jaar geleden opgericht door de artsen van Asse, Grimbergen, Meise, Merchtem, Opwijk en de Saviowijk in Dilbeek. Vanaf 1 januari 2023 treden ook de artsen van Wemmel toe. De wachtpost is gelegen in de Maurits Sacréstraat 23 in Merchtem.

Mensen die nood hebben aan dringende medische hulp tijdens het weekend en op feestdagen kunnen beroep doen op de wachtpost door te bellen naar het nummer 1733. Na ingave van jouw postcode, zal je worden doorgeschakeld naar het onthaal van de wachtpost.  

De wachtpost werkt enkel op afspraak, zodat het aantal zieken in de wachtzaal beperkt blijft en men snel kan geholpen worden. Enkel indien het niet mogelijk is om zich te verplaatsen, kan een arts langskomen voor een huisbezoek. Na consultatie of huisbezoek ontvangt de eigen huisarts een verslag van het gedane onderzoek door de wachtarts.

De wachtpost is doorlopend open vanaf 18u vrijdagavond tem maandagochtend 8u. Ook op feestdagen kunnen de patiënten er terecht vanaf 18u de dag voor de feestdag tem 8u 's ochtends de dag na de feestdag.

Meer informatie vind je hier: www.huisartsenwachtpostnwb.be

Gepubliceerd op do 29 december 2022

Lees meer artikels over