Onze troeven

Stabiele werkgever

De gemeente Wemmel staat gekend als een stabiele werkgever met een diverse dienstverlening waar de mens centraal staat. Je kan steeds rekenen op een enthousiast team van zowel jonge als ervaren collega's, om samen te werken én van elkaar te leren. Onze jaarlijkse teambuilding is een vaste waarde en draagt bij tot een sterke teamgeest en blijvende resultaten.

Goede work-life balance

Wij bieden een aantrekkelijk verlofpakket en waar mogelijk zetten we ook in op flexibele werkroosters en telewerk. Op die manier creëren we een gezond evenwicht tussen werk en privé. Stilstaan bij wat jou energie geeft, bijvoorbeeld een aangename werkruimte of de mogelijkheid tot fietsleasing, is voor ons vanzelfsprekend. 

Opleidingsmogelijkheden

Wie aan de slag gaat bij de gemeente Wemmel, kan rekenen op tal van mogelijkheden voor het volgen van korte of lange opleidingen. Aan persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en frisse ideeën hechten wij bijgevolg veel belang. Op die manier laten we je toe aan je carrière te bouwen op lange termijn.

Maatschappelijke meerwaarde

Wie graag een steentje bij wil dragen aan de zijn of haar leefomgeving, is hier aan het juiste adres. We willen de dagelijkse inzet van onze medewerkers – uit diverse diensten - voor de gemeente zichtbaar maken in al zijn vormen.  

 
"Bij de gemeente Wemmel krijg ik de vrijheid om flexibel te werken, wat voor minder stress zorgt. Met een dochtertje zijn die glijdende uren mooi meegenomen. Bovendien is het werk erg afwisselend en is er een fijne sfeer onder de collega's."

- Sanne, deskundige communicatie 

 

"Werken bij de bibliotheek is veelzijdig, uitdagend en maatschappelijk belangrijk werk, maar bovenal is het ontzettend leuk! Naast een inspirerende werkomgeving, biedt de gemeente Wemmel meerdere voordelen waaronder alvast een gratis bibliotheekabonnement."

- Patricia, bibliothecaris

 

"Werken op de sociale dienst van het OCMW is elke dag anders. Elke dag ontmoet je nieuwe mensen, sta je voor nieuwe uitdagingen. We geven iedereen kansen volgens het motto: ''Het leven geeft je steeds een nieuwe kans, ze heet morgen." Daarnaast is werken in een dynamisch, flexibel en zorgzaam team een must ! Andere pluspunten zijn de flexibele werkuren, het zelfstandig werken, fijne werksfeer, … Als men alles optelt, kan men niet anders dan kiezen voor een job in het OCMW van Wemmel."

- Medewerkers sociale dienst

 

"Het fijne contact met de gebruikers en de vrijwilligers van het LDC geeft me energie. Bovendien kan ik mijn creativiteit voldoende de vrije loop laten in de ontwikkeling en ondersteuning van activiteiten. Ook de sfeer onder collega's, het feit dat we samenwerken aan een warme gemeente voor iedereen, is een doel dat me elke dag opnieuw motiveert."

- Maureen – deskundige buurtwerking en buurtgerichte zorg (LDC)