Dit nieuwsbericht is niet actueel!

Wielerwedstrijd Brussel-Opwijk

Op zondag 3 maart zal de wielerwedstrijd Brussel-Opwijk ook Wemmel aandoen. Enkele straten worden tijdelijk afgesloten en op het parcours geldt een parkeerverbod.

De wedstrijd start op de Heizel en rijdt dan naar Wemmel. De heren arriveren rond 12u35 in onze gemeente, de doortocht van de dames is voorzien rond 13u05. Rond 13u20 zou de wedstrijd het Wemmels grondgebied verlaten hebben.
De renners volgen dit parcours door onze gemeente: komende van de Houba De Stroperlaan rijden ze via de de Limburg Stirumlaan, J. De Ridderlaan, Cdt. De Blockplein, Diepestraat, Steenweg op Brussel, Dr. H. Folletlaan, Kaasmarkt en Windberg naar Merchtem. Er zijn geen plaatselijke rondes, beide wedstrijden rijden maar één keer door Wemmel.

  • Van de Heizel tot het kruispunt Windberg en Rassel moeten de renners verplicht achter een volgwagen blijven en mogen de renners niet koersen. In dit gedeelte is er geen parkeerverbod.
  • De wedstrijd start aan de Windberg en daar zal langs beide kanten een parkeerverbod ingesteld worden tussen 10u en 13u30.
  • Tijdens de doortocht worden de straten van de omloop afgesloten voor alle verkeer.
  • De afritten van de Ring R0 op de de Limburg Stirumlaan (afrit nr 8) zullen tijdelijk worden afgesloten.
Gepubliceerd op di 12 februari 2019
  • 9458.jpg

Openingsuren en contact

Dienst patrimonium & mobiliteit

adres
J. Vanden Broeckstraat 25
1780 Wemmel
tel.
02/462.05.80
fax
02/462.05.89
e-mail
patmob@wemmel.be