Dit nieuwsbericht is niet actueel!

Infosessie: groepsaankoop zonnepanelen

Dankzij een provinciale groepsaankoop plaatsten al zo’n 400 gezinnen zonnepanelen of dakisolatie aan een voordelige prijs. Nu breidt deze groepsaankoop verder uit. Wemmel organiseert hierover een infoavond op woensdag 12 september.

Isolatie en zonnepanelen

Als inwoner van Vlaams-Brabant kan je momenteel intekenen op een groepsaankoop voor (spouw)muurisolatie of ramen. Dé kans om je woning nog beter te isoleren. Ook voor dakisolatie of zonnepanelen kan je nog steeds inschrijven voor een groepsaankoop.

De provincie selecteerde enkele aannemers om de werken uit te voeren, samen met vier lokale partners, 3Wplus, Pajopower, IGO en De Kringwinkel Hageland. Ze kregen hierbij steun van het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen. Wil je meedoen met deze groepsaankoop? Schrijf je dan snel in en maak vrijblijvend een afspraak met onze aannemers.

Infosessie

Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie? Kom dan naar de infosessie rond zonnepanelen in Wemmel op 12 september. De infosessie vindt plaats van 20u tot 21u30 in gemeentecomplex Zijp, Zijp 101, in zowel Nederlands als Frans.
Je krijgt er meer info over de exacte aanpak, mogelijke premies en leningen en kan er kennismaken met de aannemer en installateur.

Meer info? Dienst Huisvesting, 02/462.05.55 of huisvesting@wemmel.be
Of bij de provincie via www.vlaamsbrabant.be/groepsaankopen

Gepubliceerd op di 04 september 2018