Dit nieuwsbericht is niet actueel!

UPDATE! Hulp bij invullen belastingen

UPDATE: alle afspraken zijn volzet en je kan niet langskomen zonder afspraak. 

Je kan ook telefonische hulp krijgen of geholpen worden in een belastingkantoor. Meer info vind je op https://financien.belgium.be/nl/particulieren/belastingaangifte/aangifte/hulp

Op 16 juni houden ambtenaren van de federale overheidsdienst Financiën een zitdag in Wemmel om je te helpen met je aangifte. De medewerkers werken uitsluitend op afspraak. Het is niet nodig de papieren belastingaangifte mee te brengen, want alles wordt digitaal ingevuld.

Neem uw identiteitskaart (+ pincode) mee, samen met alle documenten die nuttig zijn voor de aangifte:

  • die over het jaar 2022 gaan
  • inclusief voor eventuele inkomsten of eigendommen in het buitenland

De afspraak duurt een kwartiertje. Het is mogelijk dat u even moet wachten voor uw afspraak, we bedanken u om hier rekening mee te houden.

Komt u voor een andere persoon? Breng dan de volgende documenten mee:

  • uw identiteitskaart
  • een kopie van de identiteitskaart van de andere persoon
  • een volmacht (ondertekend door de andere persoon). U kunt dit model gebruiken of kopiëren. Dit document ligt eveneens ter beschikking op de vensterbank van het gemeentehuis en aan het snelloket van burgerzaken.
  • alle documenten die nuttig zijn voor de aangifte van de andere persoon:
    • o die over het jaar 2022 gaan
    • o inclusief voor eventuele inkomsten of eigendommen in het buitenland

Er wordt slechts één enkele aangifte per afspraak ingevuld. Als je de aangifte van meerdere personen wilt laten invullen, moet je meerdere afspraken maken.

Waar: Welzijnscampus, J. De Ridderlaan 49, 1780 Wemmel
Wanneer: vrijdag 16 juni 2023 van 9u tot 12u en van 13u tot 15u

Maak een afspraak via https://www.wemmel.be/nl/ik-wil-een-afspraak-maken#select/ en kies 'Hulp bij belastingaangifte'. Heb je hulp nodig om een afspraak te maken? Bel dan tussen 9u en 12u naar 02 462 17 80 zodat iemand van onze medewerkers je kan helpen om een afspraak te maken.

Lukt het niet om naar de zitdag in Wemmel te komen, dan kan je ook telefonische hulp krijgen of geholpen worden in een belastingkantoor. Meer info vind je op https://financien.belgium.be/nl/particulieren/belastingaangifte/aangifte/hulp

Gepubliceerd op ma 22 mei 2023