WZC HESTIA

Over Hestia

 
In Hestia kunt u terecht voor dagopvang, kortverblijf of permanent wonen. Weet u niet wat voor u de geschikte woonvorm is, dan kan u steeds via onze vragenlijst kijken welke woonvorm het beste bij u past. Of kijk naar ons aanbod.

Over ons woonzorgcentrum

U beschikt over een luxueuze, modern ingerichte kamer en u kan genieten van talrijke ontmoetingsplaatsen binnen en buiten. U kan andere bewoners ontmoeten of uw bezoekers ontvangen in één van onze leefruimten. Het medisch en interprofessioneel team van medewerkers zorgt voor de juiste hulp, op het juiste moment. Verpleeg- en zorgkundigen, kinesitherapeuten, ergotherapeuten, facilitaire medewerkers, animatoren enz. staan voor u klaar. Een professioneel keukenteam staat in voor dagelijks versbereide maaltijden. Heeft u specifieke wensen of een dieet? De ergotherapeut van uw afleiding luistert graag naar uw wensen en informeert de keuken. Een gemotiveerd team van vrijwilligers ondersteunt het team van Hestia. Er vinden tal van activiteiten plaats. Het woonzorgcentrum bruist dan ook van het leven. Hestia telt ook enkele afzonderlijke woonkernen voor senioren met dementie. Hier is de accommodatie, de dagbesteding en de verzorging afgestemd op de specifieke behoeften van deze bewoners.

Over het kortverblijf

 
Wie er voor korte tijd eens uit wil of herstelt na een medische ingreep bieden we de mogelijkheden voor een kortverblijf met een zorgaanbod aangepast aan uw behoeften. 

Dagverzorgingscentrum 'Obberg'

 
Met de steun van de provincie Vlaams-Brabant werd een professioneel en huiselijk dagverzorgingscentrum ingericht, verbonden aan wzc Hestia. Daar kunt u terecht voor een ontspannen, zorgeloos dagje tussen generatiegenoten. Ons professioneel team biedt de nodige hygiënische en verpleegkundige zorg- en dienstverlening. In de dagprijs zijn een versbereide warme maaltijd en koffiemomenten inbegrepen.

Assistentiewoningen Villa Marie-Louise

Zijp 157, 1780 Wemmel
 
Met een opening in het begin van 2016 kent Wemmel een 30-tal gloednieuwe assistentiewoningen bij Villa Marie-Louise. Privacy in uw eigen flat, voorzien van alle comfort, middenin een bruisende gemeenschap. Deze residentiële wijk (zijp 157, 1780 Wemmel) is gelegen in een rustige, groene locatie. De woonassistent en inwonende conciërge zorgen er dagelijks voor dat u met een gerust gemoed kan genieten van het dienstenaanbod. Indien u zelf geen zin heeft om te koken zijn er steeds dagverse maaltijden beschikbaar in het restaurant; smakelijk, gezond en gevarieerd. Familie en vrienden zijn van harte welkom in onze gezellige bar en ruime terrassen. Naar de kapper en de kine gaan kan u ter plekke bij Villa Marie-Louise. Er zijn ook ruime parkeerplaatsen voorzien voor onze bewoners.
  • Oppervlakte: 45 à 55 m2 (leefruimte, aparte slaapkamer, aparte badkamer)
  • Voor 1 of 2 personen
  • Veel lichtinval dankzij grote ramen
  • Ergonomisch ingerichte badkamer
  • Woon assistent staat voor u klaar en biedt administratieve ondersteuning, regelt boodschappen, de poet, vervoer, of extra zorgdiensten
Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie of om eens een kijkje te komen nemen
02 460 41 43 of via mail hestia.dir@armonea.be
 

Contactgegevens

adres
Zijp 20
1780 Wemmel
tel.
02 460 41 43
GSM
0477 49 45 59
e-mail
e-mail
website
website
Handelsregister2
0887.033.425

categorie