Cura

Bij Cura bieden wij logopedische therapie aan kinderen met taal- en leerachterstand, taalontwikkelingsstoornissen, dyslexie en/of dyscalculie. Onze logopedisten, Delphine en Yousra, proberen nauw samen te werken met ouders en leerkrachten om zo een gepersonaliseerde en doeltreffende zorg aan te bieden.

Onze kinesitherapeuten zijn experts in het behandelen van zowel kinderen als volwassenen. We bieden een breed scala aan therapieën aan om onze patiënten te helpen bij het terugwinnen van mobiliteit, het verlichten van pijn en het verbeteren van hun kwaliteit van leven. Justine is gespecialiseerd in algemene kinesitherapie, pre- en postnatale kinesitherapie, pediatrische kinesitherapie en psychomotoriek voor kinderen. Solenn richt zich op algemene kinesitherapie, postoperatieve therapie en behandeling van temporo-mandibulaire klachten. Bovendien volgt ze al twee jaar een opleiding tot osteopaat.

Naast individuele therapieën bieden wij binnen Cura ook een verscheidenheid aan groepslessen aan om tegemoet te komen aan verschillende behoeften en voorkeuren van onze populatie.  Een van onze groepslessen is pilates, een uitgebalanceerde trainingsmethode die zich richt op het versterken van de kernspieren, het verbeteren van houding en flexibiliteit, en het bevorderen van algemeen welzijn. Voor onze oudere populatie bieden we Senior Gym aan, een aangepast trainingsprogramma dat zich richt op het behouden van mobiliteit, evenwicht en spierkracht, waardoor ze actief en zelfstandig kunnen blijven. Daarnaast hebben we ook Body Pump, een krachttraining waarbij gebruik wordt gemaakt van lichte tot matige gewichten met veel herhalingen, ontworpen om spieren te versterken en het uithoudingsvermogen te verbeteren.

Contactgegevens

adres
Markt 82
1780 Wemmel
GSM
0493/76.15.06
e-mail
e-mail
website
website
Instagram
Instagram
Handelsregister2
1007.367.071