Star Mobility Center Wemmel

SMC Mechelen-Wemmel: “Vertrouwde gezichten, nieuwe naam”

Wie zijn we?

SMC Mechelen-Wemmel is erkend concessiehouder Mercedes-Benz en smart. De twee gekende vestigingen, Mercedes-Benz Mechelen en Wemmel, werden op 1 oktober 2022 opgenomen binnen de GMS Group en kregen een nieuwe identiteit.

Onder de nieuwe naam, SMC Mechelen en Wemmel, dat staat voor Star Mobility Center, zal het vertrouwde team zich elke dag blijven inzetten om klanten nog altijd de ‘best customer experience’ te geven, ondersteund door de ervaring en professionaliteit van de GMS Group.

SMC Mechelen-Wemmel is, samen met concessiehouders GMS Leuven-Tienen, Claes & Zonen en Groep Jam, onderdeel van de GMS Group. Een sterk netwerk van 12 Mercedes-Benz dealerships in Limburg, Vlaams-Brabant en Mechelen.

Wat betekenen we voor u?

U kan bij SMC Mechelen-Wemmel terecht voor verkoop, onderhoud, herstellingen, carrosserie, banden, verzekeringen, financiële producten, PartsPro onderdelen, connectiviteitsoplossingen en meer. En dit voor personenwagens en bestelwagens. Kortom: wij zijn uw one-stop Mercedes-Benz mobiliteitspartner.

Bij SMC Mechelen-Wemmel staat de klant altijd centraal: van advies op maat tot service na verkoop. Wij denken met u mee. En dat in de twee vestigingen te Mechelen en Wemmel.

Ons professioneel team van fleet specialisten staat altijd voor u klaar!

Hey Mercedes, Let’s talk fleet

Onze fleet ambassadors staan klaar met advies op maat voor uw onderneming. Ze helpen u met plezier verder met al uw vragen over TCO, elektrisch rijden, fiscaliteit en Mercedes Me diensten.

Contactgegevens

adres
Steenweg op Brussel 253
1780 Wemmel
tel.
02/531.02.10
GSM
0486/22.51.05
website
website
LinkedIn
LinkedIn profiel
Handelsregister2
0452.460.755

categorie