OBM Takelwagen Dienst

Bij OBM Takelwagen Dienst is het bergen van auto's niet alleen ons vak, het is onze passie. Sinds onze oprichting hebben wij ons erop toegelegd om Wemmel en omgeving te voorzien van een eersteklas autopechservice. Onze gespecialiseerde technici stellen elke dag hun expertise en toewijding ten dienste van onze klanten en garanderen een snelle en betrouwbare respons.

Bij pech begrijpen wij de urgentie van de situatie. Daarom zet OBM Takelwagen Dienst zich in om snel in te grijpen, uw wachttijd te verkorten en u met een gerust hart weer op weg te helpen. Dankzij onze ultramoderne uitrusting en ons speciaal aangepast wagenpark wordt elke autopech met de grootste precisie en zorg uitgevoerd.

Maar daar houdt onze inzet niet op. Meer dan alleen pechhulp, streven we ernaar een vertrouwensrelatie op te bouwen met onze klanten. Uw veiligheid en tevredenheid staan bij ons centraal. Het is deze aandacht voor detail en toewijding aan uitmuntendheid die OBM Takelwagen Dienst tot een referentie maakt op het gebied van autopechdiensten in Wemmel (in Vlaams-Brabant, Brussel en Waals-Brabant).

Of u nu een lekke band, een kapotte batterij of een ander mechanisch probleem hebt, op OBM Takelwagen Dienst kunt u rekenen. Wij staan voor u klaar, bij elke stap, om uw gemoedsrust te garanderen.

Contactgegevens

adres
Lt. Graffplein 15
1780 Wemmel
GSM
0485/13 55 41
e-mail
e-mail
website
website
Handelsregister2
0802.158.821

Openingsuren

Openingsuren:

Maandag:      24/24
Dinsdag:       24/24
woensdag:    24/24
Donderdag:   24/24
Vrijdag:        24/24
Zaterdag:      24/24
Zondag:        24/24

Terug naar handelaarsgids

categorie