Hotel La Roseraie

De ideale oplossing voor een aangenaam zakenverblijf op een boogscheut van de paleizen van « Brussels Expo » en Trade Mart met snelle invalswegen naar het centrum van Brussel en Brussels National Airport.

De nabijheid van de Heizelvlakte met zijn bioscoopcomplex, zijn dorp en Mini-Europa, het Atomium en het Koning Boudewijnstadion zijn een goed uitgangspunt voor een bezoek aan de hoofdstad van Europa.

La Roseraie bestaat precies een kwarteeuw, wat ook al een referentie op zich is. Patron en chef-kok, Gérald Valenduc kan best wedijveren met veel grote namen uit de gastronomische wereld, zijn echtgenote Yvette verzekert dan weer op een heel persoonlijke en vriendelijke manier de bediening in het restaurant. In 1999 konden ze, door de aankoop van de aangrenzende villa, een charmante cottage met 11 slaapkamers en een suite met alle modern comfort uitbaten. Hier ontvangt men u voor een zakelijk of toeristisch verblijf in een familiale sfeer, maar toch met een zeer doorgedreven professionalisme en een perfecte zin voor gastvrijheid..

 

Contactgegevens

adres
De Limburg Stirum laan 213
1780 Wemmel
tel.
02 456 99 10
fax
02 460 83 20
e-mail
e-mail
website
website
Handelsregister2
0427128909

categorie