Dit nieuwsbericht is niet actueel!

Inleveren van materialen bibliotheek Wemmel

Bib Wemmel vraagt aan leners om uitgeleende materialen terug te brengen. Dat kan op maandag, woensdag of vrijdag tussen 13u en 16u, dinsdag tussen 13u en 19u en zaterdag tussen 13u en 16u.

De bib blijft gesloten tot en met zondag 7 juni.

Materialen terugbrengen kan!

Wij willen aan onze leners vragen om zoveel mogelijk materialen terug te brengen. Dit kan op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13u en 16u, dinsdag tussen 13u en 19u en zaterdag tussen 13u en 16u. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Er staan dozen aan de ingang van de bib waar je de materialen kan deponeren. Wij houden deze materialen 3 dagen in quarantaine. Daarna worden ze ingenomen door een bibmedewerker.

Toegang bibliotheek: toegang tot de bibliotheek is enkel mogelijk is via de brandweg naast de ingang van de Residentie, Prins Boudewijnlaan 12.

Hou bij jouw bezoek rekening met deze maatregelen:

  • Er wordt telkens 1 persoon toegelaten aan de ingang van de bibliotheek op 1,5 m afstand van de balie. Kom pas binnen als er geen andere bezoeker aanwezig is.
  • De personen buiten moeten ook een afstand bewaren van minimum 1,5 m.
  • Kom indien mogelijk alleen.
  • Als je ziek bent, hoest of koorts hebt, blijf dan thuis.

Je kan ook op andere tijdstippen materialen inleveren via de brievenbus aan de J. De Ridderlaan 49. Deze brievenbus wordt 2 maal per dag gelicht.

Materialen uitlenen kan via de afhaalbib!

Wij bieden een beperkte afhaaldienst aan. Hier lees je alles over de werking van deze afhaalbib.

Alle andere functies van de bibliotheek zijn gesloten. Ter plaatse boeken raadplegen, zelf uitlenen of lezen kan niet. Ook de studieruimte en de computerplekken blijven gesloten.

Gepubliceerd op do 30 april 2020

Openingsuren en contact

Bibliotheek

adres
J. De Ridderlaan 49
1780 Wemmel
tel.
02/462.06.20
fax
02/462.06.29
e-mail
bib@wemmel.be
website
bib.wemmel.be