Dit nieuwsbericht is niet actueel!

Vernieuwen nutsleidingen E. Van Elewijckstraat

Voor het project 'vernieuwing E. Van Elewijckstraat' is de gunning van de wegeniswerken voorzien voor volgend jaar. Voorafgaand aan deze werken vernieuwen we ook alle verouderde nutsleidingen (water, gas en elektriciteit). De vernieuwing van de nutsleidingen omvat twee delen.

Fluvius coördineert de werken die zullen gebeuren.

Eerst vernieuwen we de hoofdleidingen in het voetpad, deze werken zullen van start gaan op maandag 28/10/2019 en een einde nemen op vrijdag 13/12/2019.

Om de hinder te beperken worden de werken opgedeeld in drie fasen:

  1. Fase 1: E. Van Elewijckstraat tussen J. Bogemansstraat en Schoon Dal
    Tijdens fase 1 zal de P. Vertongenstraat tijdelijk dubbele richting zijn, zodat de E. Van Elewijckstraat steeds bereikbaar blijft. De Boomgaardstraat en de P. De Waetstraat zullen bereikbaar blijven via de Winkel.
  2. Fase 2: Schoon Dal en E. Van Elewijckstraat tussen Schoon Dal en P. Vertongenstraat.
  3. Fase 3: E. Van Elewijckstraat tussen de P. Vertongenstraat en de J. Vander Vekenstraat.

Gedurende de uitvoering van deze nutswerken zal er tijdelijk geen doorgang zijn en er zal hier ook een parkeerverbod gelden ter hoogte van de werkzone. Er is een omleiding voorzien voor inwoners en buurtbewoners. 

Vervolgens worden alle woningen één voor één gekoppeld aan het nieuwe net. De nutsmaatschappijen (Farys – water, en Fluvius - elektriciteit en gas) nemen hiervoor contact op met hun aangesloten klanten.

In 2020 zal de volledige vernieuwing van de straat en heraanleg van voetpaden worden uitgevoerd. Meer informatie hierover volgt nog.

Gepubliceerd op ma 28 oktober 2019
  • Werkman

Openingsuren en contact

Dienst patrimonium & mobiliteit

adres
J. Vanden Broeckstraat 25
1780 Wemmel
tel.
02/462.05.80
fax
02/462.05.89
e-mail
patmob@wemmel.be