Babbelcafé gaat terug van start!

We zijn blij dat we jullie terug kunnen verwelkomen! De eerste samenkomst zal plaatsvinden op donderdag 15 september 2022.

Wat is Babbelcafé net?

Babbelcafé is een praatgroep of conversatietafel waar je Nederlands spreekt en oefent met elkaar. Babbelcafé vindt elke donderdagnamiddag plaats van 13u-15u in de bibliotheek van Wemmel (J. De Ridderlaan 49).

Een taal leer je pas echt goed als je ze ook veel kan spreken. Dit kan door aan te sluiten bij onze praatgroep. Nederlands- en anderstaligen converseren in een gezellige sfeer over alle mogelijke onderwerpen: hobby's, familie, werk, …

Onze Nederlandstalige begeleidster Anny stelt gespreksthema's voor, maar de deelnemers doen zelf ook suggesties. De samenkomsten zijn gratis en vormen een goede aanvulling op de lessen Nederlands.

Aarzel dus niet om je in te schrijven en zelf een kijkje te komen nemen!

Voor meer informatie en inschrijving kan je contact opnemen met de bibliotheek, via 02/462.06.20 of bib@wemmel.be (contactpersoon Sam Thielemans).

Gepubliceerd op ma 05 september 2022
  • babbelcafé
  • Babbelcafé

Openingsuren en contact

Bibliotheek

adres
J. De Ridderlaan 49
1780 Wemmel Opgelet: gewijzigde toegang. Volg de borden 'Bib': - aan J. De Ridderlaan 53, naast de kerk - tegenover Prins Boudewijnlaan 15, naast de hondenweide.
tel.
02/462.06.20
e-mail
bib@wemmel.be
website
bib.wemmel.be