Dit nieuwsbericht is niet actueel!

Vernieuwen nutsleidingen - Fr. Robbrechtsstraat

Voor het project 'vernieuwing fietspad tussen Windberg en Zijp' stelde het bestuur een aannemer aan.

Voorafgaand aan deze werken worden ook de verouderde nutsleidingen (water en elektriciteit) vernieuwd. Deze nutswerken verlopen in twee fasen.

De planning

Eerste fase

In een eerste fase worden de hoofdleidingen in het voetpad vernieuwd.

  • van 20/06/2019 tot 12/07/2019: nutsleidingen Fr. Robbrechtsstraat tussen de Lindendreef en Bosch (even huisnummers) en aansluitend tussen Dries en Schoolstraat (oneven huisnummers).
  • van 12/07/2019 tot 19/08/2019 is het bouwverlof en wordt er niet gewerkt.
  • vanaf 20/08/2019 wordt er gewerkt tussen Schoolstraat en Windberg (oneven nummers) en ver-volgens aan de overkant (Rassel - Fr. Robbrechtstraat) tussen Windberg en Neerhoflaan.

Gedurende deze nutswerken staan er tijdelijke verkeerslichten zodat afwisselend verkeer moge-lijk is. Er zal hierdoor tijdelijk een parkeerverbod gelden ter hoogte van de werkzone.

Tweede fase

In een tweede fase worden alle woningen één voor één gekoppeld aan het nieuwe net. De nutsmaat-schappijen (Farys – water, en Fluvius - elektriciteit) nemen hiervoor contact op met hun aangesloten klanten.


De exacte datum voor de start van de wegeniswerken zal bepaald worden in functie van de vooruitgang van de nutswerken. Het is zeker de bedoeling om aansluitend aan de nutswerken ook met de wegeniswerken te starten. Van zodra de exacte datum geweten is, brengen we u op de hoogte.


Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.

Gepubliceerd op wo 19 juni 2019

Openingsuren en contact

Dienst patrimonium & mobiliteit

adres
J. Vanden Broeckstraat 25
1780 Wemmel
tel.
02/462.05.80
fax
02/462.05.89
e-mail
patmob@wemmel.be