Dit nieuwsbericht is niet actueel!

Bib Wemmel start op 11 maart met een nieuw team Digidokters!

De Digidokters zijn een team van vrijwilligers die gratis hulp en advies bieden bij het gebruik van digitale toestellen. Op maandag 11 maart gaan de Digidokters opnieuw van start in Bib Wemmel. Zij zullen drie keer per maand aanwezig zijn in de bib op maandagnamiddag.

De Digidokters begeleiden jou bij problemen met jouw laptop, tablet of smartphone. Ze helpen je bij problemen met de bediening en knoppen van jouw toestel, de software, programma's en apps. Je kan bij hen terecht met vragen over privacy, gebruik van internet en email en de beveiliging van jouw toestel. De Digidokter voert geen herstellingen uit aan een toestel, en kan ook geen vragen rond illegale software behandelen. 

Een consultatie duurt maximum 40 minuten. Je maakt op voorhand een afspraak via het formulier online, via tel 02/462.06.23 of aan de balie van de bib tijdens de openingsuren. Daarbij zullen we jou vragen naar het soort toestel waarover je een vraag hebt, een omschrijving van het probleem en jouw contactgegevens.

Gepubliceerd op vr 01 maart 2019

Openingsuren en contact

Bibliotheek

adres
J. De Ridderlaan 49
1780 Wemmel
tel.
02/462.06.20
fax
02/462.06.29
e-mail
bib@wemmel.be
website
bib.wemmel.be