Dit nieuwsbericht is niet actueel!

733 mensen ontvangen BE-Alert-sms

Vrijdag 8 februari ontvingen 733 mensen een sms van BE-Alert.

Bij een stroompanne vielen 1500 gezinnen zonder stroom, ook de lessen van de Academie werden vroegtijdig stopgezet. Fluvius kwam meteen ter plaatse om de situatie te herstellen.

Sms van BE-Alert

Inwoners die zich ingeschreven hebben op BE-Alert kregen een sms met uitleg over de situatie. Zo'n 733 mensen hebben deze sms goed ontvangen.

Wat is BE-Alert?

BE-Alert is een alarmeringssysteem waarmee de overheid jou verwittigt en de nodige instructies geeft bij een noodsituatie. Dankzij BE-Alert, kan een burgemeester, gouverneur of de Minister van Binnenlandse Zaken een bericht uitsturen naar iedereen waarop de noodsituatie impact heeft. Zo krijgen alle betrokken inwoners snel de nodige aanbevelingen (bv. ramen en deuren sluiten bij een brand). Officiële, correcte informatie, direct van de bron.
BE-Alert gebruikt verschillende kanalen om jou te waarschuwen. Je kan een BE-Alertbericht ontvangen via een sms, een gesproken bericht via een vaste telefoonlijn of een e-mail. BE-Alert heeft voldoende capaciteit om een groot aantal inwoners, via verschillende kanalen tegelijkertijd op de hoogte te stellen.

Schrijf je nu in

http://be-alert.be/nl/ 

 

Gepubliceerd op za 09 februari 2019

Openingsuren en contact

Informatie & ICT

adres
Dr. H. Folletlaan 28
1780 Wemmel
tel.
02/462.05.00
fax
02/462.06.19
e-mail
info@wemmel.be

Lees meer artikels over