Dit nieuwsbericht is niet actueel!

Boeken ruilen in je buurt

Sinds kort staat er een boekenruilbib in Wemmel, gelegen op het kruispunt J. Vanden Broeckstraat – Parklaan. Je mag er gratis je boek komen ruilen voor een ander boek.

Project tegen sluikstorten

Intradura, de gemeente en Mooimakers zetten dit initiatief op om sluikstorten rond glasbollen tegen te gaan. De ruilbib staat naast een glasbol en in de buurt van een park met een bankje. Dit nodigt uit om te beginnen lezen en de omgeving proper te houden.

Afval achterlaten is verboden én ook nog eens gevaarlijk. Voorbijgangers kunnen zich verwonden aan het (gebroken) glas of het achtergelaten afval.

Geef een boek, neem een boek

Iedereen heeft in zijn boekenkast wel boeken staan die je niet meer leest. Ze zijn te mooi om weg te gooien, en dus staan ze stof te vergaren. Met die boeken ben je vanaf nu meer dan welkom in deze boekenruilbib. Plaats jouw boek in het kastje en ruil het voor een ander boek dat jou interesseert. Indien nodig zal de gemeente de boekenruilbib verder aanvullen.

Zeker eens proberen!

Wil jij je ook inzetten voor een nette omgeving of wil je wat meer info over het project, neem dan zeker contact op met de Intradura (02/334.17.56) of de dienst Omgeving (02/462.05.50).

Gepubliceerd op wo 01 december 2021