Update: werken Van Elewijckstraat

Op maandag 02/08/2021 wordt de signalisatie geplaatst. Hierdoor zal de straat afgesloten worden voor alle verkeer en wordt gestart met de voorbereidende werken: rooien bomen + opbraak asfalt, borduren en een deel van de voetpaden.

Vanaf dit moment is de zone tussen Schoondal en de J. Bogemanstraat niet meer bereikbaar met de wagen gedurende de werkuren (6u30 – 16u00).

De P. de Waetstraat en de Boomgaardstraat worden afgesloten ter hoogte van de E. Van Elewijckstraat en zijn bereikbaar vanaf Winkel (dubbelrichtingsverkeer).

Schoon Dal is bereikbaar vanaf de P. Vertongenstraat welke ook dubbelrichting zal zijn evenals het gedeelte E. Van Elewijckstraat tussen Schoon Dal en de P. Vertongenstraat.

Vanaf dinsdag 10/08/2021 worden de bemaling geplaatst en de rioleringsbuizen geleverd.

Vanaf maandag 16/08/2021 tot ongeveer eind augustus vernieuwen wij de riolering. Aansluitend aan de rioleringswerken worden de huisaansluitingen overgekoppeld.

In de J. Vander Vekenstraat wordt op 02/08/2021 eveneens de signalisatie geplaatst en starten de voorbereidende werken. Begin september starten ook hier de rioleringswerken.

Vermoedelijk eind september start vervolgens de aanleg van de nieuwe wegenis (E. Van Elewijckstraat en J. Vander Vekenstraat).

Deze verdere planning wordt op een later tijdstip nog medegedeeld.

Gepubliceerd op vr 30 juli 2021