Het speelterrein van Erf en Haard krijgt een andere bestemming: wij hebben jouw mening nodig!

Het speelterrein van Erf en Haard zal een andere invulling krijgen en daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

Enkele maanden geleden werd reeds een enquête verspreid onder de buurtbewoners om hun mening en ideeën te horen over de herinrichting van het speelterrein 'Erf en Haard'. Deze resultaten willen we nu concretiseren a.d.h.v. een online inspraakmoment. Tijdens deze online bespreking wensen we de resultaten uit de bevraging te concretiseren door ideeën en voorstellen te bespreken in interactie met anderen, onder begeleiding van moderatoren. Op het einde geven we een toelichting over het verdere verloop van de herinrichting van het speelterrein Erf en Haard. Hierbij krijgen buurtbewoners en eventueel toekomstige gebruikers de kans hun ideeën en voorstellen te bespreken in interactie met anderen, onder begeleiding van moderatoren. Het online inspraakmoment vindt voor de Nederlandstalige geïnteresseerden plaats op dinsdagavond 18 mei van 20u tot 22u, voor de Franstalige geïnteresseerden op dinsdagavond 25 mei van 20u tot 22u.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over het participatiemoment, neem dan contact met ons op via eureka@wemmel.be of jeugd@wemmel.be.

Gelieve u voor woensdag 12 mei in te schrijven zodat wij de sessie voldoende op voorhand kunnen voorbereiden. We hopen op een grote online aanwezigheid.

Schrijf u hier in voor het inspraakmoment speelterrein Erf en Haard

https://docs.google.com/forms/d/11L_4Ykj48jn4OIWiBTIXvdaAHJq938Zd3x8_kDoj2jk/edit

Gepubliceerd op ma 26 april 2021