Kinderopvang: paasvakantie

Het overlegcomité heeft gisteren opnieuw een aantal verstrengingen opgelegd die een invloed hebben op het onderwijs en de kinderopvang. Via deze weg willen we jullie op de hoogte brengen van de gevolgen voor onze opvang, tijdens de komende schoolweken en in de paasvakantie.

Voor- en na opvang

Van maandag 29 maart tot aan de paasvakantie voorziet 3WPlus voor- en na opvang voor de kleuters die naar school gaan en de lagere schoolkinderen die gebruikmaken van noodopvang. Voor de noodopvang dien je in te schrijven via de school.

Paasvakantie

Tijdens de paasvakantie van 6 tot 16 april voorziet 3WPlus noodopvang op het gemeentelijk schooldomein. Praktische informatie volgt hier nog over de komende dagen.

Inschrijven

Alle inschrijvingen die werden gemaakt, worden geannuleerd. Van 26 tot 30 maart kan je opnieuw inschrijven. Dit doe je via e-mail, naar opvang.wemmel@3wplus.be. Inschrijven doe je telkens voor een volledige week.

Noodopvang

Ook tijdens de paasvakantie gaat het om noodopvang. Dat betekent dat er voorrang wordt gegeven aan mensen die een cruciaal beroep uitoefenen, kwetsbare gezinnen en gezinnen die geen andere oplossing hebben. Om voorrang te krijgen, dien je 3WPlus bij inschrijving een werkgeversattest te bezorgen. Je ontvangt een bevestiging wanneer de inschrijving in orde is.

Bubbels

Wij werken met 5 bubbels van 10 kinderen. Daarbij zullen we zoveel mogelijk buiten spelen. Zorg dat je kind voldoende warm is aangekleed.

Meer info

Team Boomerang
opvang.wemmel@3wplus.be
0489/51.78.47

Gepubliceerd op vr 26 maart 2021