COVID-19-bon

Hier vind je de lijst met deelnemende handelaars

Inwoners

Ondernemingen

Inwoners

Begin november kreeg elk gezin in Wemmel een COVID-19-bon ter waarde van 10 euro in de brievenbus.

Je kan met deze bon terecht bij de lokale handelaars en horeca van Wemmel en de marktkramers van de Wemmelse zondagsmarkt. Een overzicht van deelnemende handelaars, horeca en marktkramers vind je via deze link.

We willen ze hiermee een hart onder de riem steken in deze moeilijke coronaperiode.

Steun de meest hulpbehoevenden

Stuur je bon dan op naar het OCMW Wemmel, de Limburg Stirumlaan 116, 1780 Wemmel. Het OCMW zorgt voor een eerlijke verdeling onder de meest hulpbehoevenden. 

Ondernemingen

Het lokaal bestuur schenkt elk gezin een waardebon ter waarde van 10 euro. Je kan met deze bon terecht bij de lokale handelaars en horeca van Wemmel, en bovendien ook bij de marktkramers.

De gezinnen ontvangen deze bon in november in hun brievenbus. We willen hiermee de lokale handelaars, horeca en marktkramers een hart onder de riem steken in deze moeilijke coronaperiode en bovendien de korte keten promoten. Via Facebook gaan we de deelnemende handelaars, horecazaken en marktkramers in de schijnwerper zetten tijdens de maanden november en december.

Ben je geïnteresseerd als handelaar om hieraan deel te nemen? Neem dan contact op met de dienst Lokale Economie via lokale.economie@wemmel.be of 02/462.05.47.