Karina Staripolsky

Professionele vertalingen

Franstalige vertaalster (opgegroeid in Frans en Duits), ik vertaal uw teksten vanuit het Nederlands, Duits en Engels naar het Frans.

Momenteel werk ik als parttime vertaalster voor ICI PARIS XL, een dochteronderneming van de AS Watson Group. Ik ben verantwoordelijk voor de vertalingen naar het Frans voor alle afdelingen. Gespecialiseerd in preventie en welzijn op het werk en alle bijbehorende procedures, Human Resources procedures, veiligheidsprocedures, notulen, bedrijfsnieuws, vakbondspublicaties, collectieve arbeidsovereenkomsten, teksten met betrekking tot Opleiding en ontwikkeling, marketingteksten, social media publicaties, CRM-publicaties, interne publicaties en intern tijdschrift. Proeflezen van diverse publicaties zoals het Lifestyle magazine Beauty&You en andere.
Ik vertaal ook allerlei teksten voor de culturele sector.

Afgestudeerd aan de Belgische Kamer van Koophandel als viertalige Management Assistant werk ik sinds 2004 als vertaalster.

Voor de vertalingen naar het Nederlands (vanuit het Frans, het Engels en het Duits) werk ik samen met mijn partner in crime and life Ed Weijers (filosoof en auteur van verschillende publicaties).

Daarnaast ben ik professionele freelance altvioliste, speel ik in verschillende ensembles in binnen- en buitenland en studeerde ik aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel.

Mijn werk als vertaalster en muzikante is een geweldige combinatie waarin ik de perfecte balans vind.

Helaas moet ik vanwege de Corona-crisis momenteel afzien van de inkomsten als muzikante. Daarom bied ik u mijn diensten aan als freelance vertaalster.

Prijs per woord: 0.1 euro (vrijblijvende prijsopgave).

Ik kijk er naar uit om u te helpen.

Met vriendelijke groet,

Karina Staripolsky
k.staripolsky@hotmail.com
+ 32 (0) 476 69 24 88

Contactgegevens

adres
Koning Leopold III-laan 62
1780 Wemmel
tel.
0476692488
GSM
0476692488
e-mail
e-mail
LinkedIn
LinkedIn profiel
Instagram
Instagram
rekeningnummer
BE71 0012 4209 1969
Handelsregister2
0599.831.964