Smart Café september: Op wandel met jouw toestel (FR)

Deze activiteit is niet actueel.
In het Smart Café ga je aan de slag met je eigen tablet of smartphone. Je leert verschillende apps (beter) kennen en ontdekt de mogelijkheden van jouw toestel. Thema september 2020: Op wandel met jouw toestel. Smart Café september is VOLZET, inschrijven kan op de reservelijst.

Wanneer

  • do 01 oktober 2020
    Van 09.30 uur tot 12.30 uur

Prijs

€ 5,00

Waar

naam
Bib Wemmel
adres
J. De Ridderlaan 49
1780 Wemmel

Info

Smart Cafés zijn gezellige leerplekken en ontmoetingsmomenten waar deelnemers aan de slag gaan met de eigen tablet of smartphone. Je ontdekt samen met anderen de uitgebreide mogelijkheden van jouw toestel en wisselt ervaringen uit. Een ervaren begeleider geeft uitleg en staat klaar om te antwoorden op jouw vragen. De Smart Cafés worden georganiseerd door Bib Wemmel in samenwerking met Archeduc.

In het Smart Café van september gaan we op wandel met onze smartphone of tablet. We trekken erop uit in de buurt en je ontdekt wat je allemaal kan met jouw toestel op zo'n wandeling.

De Smart Cafés zijn coronaproof. Lees hier welke maatregelen we treffen en wat je zelf kan doen!

  • Donderdag 24/09 (NL), 9u30-12u30 en donderdag 01/10 (FR), 9u30-12u30
  • € 5 per sessie per deelnemer, te betalen in de bib aan de betaalautomaat
  • Het Smart Café NL is volzet. Inschrijven kan op de reservelijst via het formulier online of in de bib tijdens de openingsuren.
  • Dit moet je zelf meebrengen: jouw eigen smartphone en/of tablet en toebehoren, de inloggegevens voor jouw Google-account of Apple ID, een mondmasker, je eigen drinkbus, papier en een balpen.
  • De toegang tot de bib is gewijzigd. De bib is enkel bereikbaar via de brandweg naast de Residentie Geurts, aan de Prins Boudewijnlaan 12. De brandweg vind je links naast de hoofdingang van de residentie en is aangeduid met wegwijzers 'bibliotheek'. Deze brandweg is enkel toegankelijk voor voetgangers en fietsers. Indien je met de wagen komt, kan je parkeren aan de Prins Boudewijnlaan, de Isidoor Meyskensstraat of de Limburg Stirumlaan. Let op, soms moet je een parkeerschijf plaatsen.
Alle activiteiten

Organisatie

naam
Bibliotheek Wemmel
tel.
02/462.06.20
website
bib.wemmel.be
e-mail
bib@wemmel.be