"Ontmoeting en lezing met Wemmelse schrijfster Nathalie Cordemans".

Deze activiteit is niet actueel.
Op donderdag 13 februari verwelkomt de bibliotheek van Wemmel auteur Nathalie Cordemans voor een lezing en een gesprek. De auteur zal ons gidsen door haar debuutroman Vie Dément Ciel, een tweeluik gepubliceerd bij Edilivre (2019).

Wanneer

  • do 13 februari 2020
    Van 19.30 uur tot 22.00 uur

Waar

naam
Bib Wemmel
adres
J. De Ridderlaan 49
1780 Wemmel

Info

"Inleiding door de schepen van Cultuur en Bibliotheek Christian Andries".

“Het is een verhaal waarin iedereen zich op de één of andere manier kan herkennen”, vertelt de schrijfster. “Alles draait rond hoofdpersonage Nina, een jonge columniste die droomt van het echte schrijverschap. Een mysterieuze ervaring ontspint zich in de setting van onze moderne maatschappij, met alle lasten die deze met zich meebrengt. Alles overgoten met humor, spot, finesse en poëzie. Het is een vertelling die filosofeert over de sensaties van ons bestaan.”


Beide boeken kunnen ter plaatse aangekocht en gesigneerd worden. Na de lezing biedt het College van Burgemeester en Schepenen u graag een drankje en een hapje.

Praktisch: de lezing gaat door in het Frans op donderdag 13 februari om 19u30 in de bibliotheek van Wemmel. De lezing is gratis maar de plaatsen zijn beperkt. Inschrijven via het online formulier  of aan de balie tijdens de openingsuren.

Alle activiteiten

Organisatie

naam
Bibliotheek Wemmel
tel.
02/462.06.20
website
bib.wemmel.be
e-mail
bib@wemmel.be