Tournée Minérale: doe jij ook mee?

Deze activiteit is niet actueel.
In februari gaan we samen de uitdaging aan en drinken we de hele maand lang geen alcohol. Surf naar de website www.tourneeminerale.be, schrijf je in en sluit aan bij ons team 'Gemeente Wemmel' want hoe meer zielen, hoe meer vreugd! In groep wordt Tournée Minérale niet alleen een pak gemakkelijker, het is gewoon ook leuker. Succes!

Wanneer

  • vr 01 februari 2019
    -
    do 28 februari 2019

Waar

naam
Centrum Wemmel
adres
Dr H Folletlaan, Markt en omgeving
1780 Wemmel

Contactpersoon

website
https://www.tourneeminerale.be

Info

In 2017 sloegen De DrugLijn en Stichting tegen Kanker de handen in elkaar. Met ‘Tournée Minérale’ daagden ze iedereen uit om een maand lang geen alcohol te drinken. Het enthousiasme was enorm: meer dan 120.000 Belgen schreven zich in. De redenen om mee te doen waren heel uiteenlopend: om te werken aan de gezondheid, om te zien of de uitdaging vol te houden was, om kankeronderzoek te steunen...

Tournée Minérale werd in geen tijd een begrip. Dus gaan we in februari 2019 voor een derde editie. Hopelijk samen met jou! Ga samen met ons de uitdaging aan en sluit je aan bij onze groep. Want een maand lang aan de verleiding weerstaan is een hele klus. Met steun van je familie, vrienden of collega’s lukt dat veel beter.

Alle activiteiten

Organisatie

naam
Dienst Vrije tijd & welzijn
tel.
02/462.03.90
website
www.wemmel.be
e-mail
vtw@wemmel.be